Корисно знати

Корисно знати

показати:
Фортунато Гуадалупі, генеральний директор компанії «ТЕРРА ФУД»: Коефіцієнт корисної дії
Фортунато Гуадалупі, генеральний директор компанії «ТЕРРА ФУД»: Коефіцієнт корисної дії

Сьогодні крихка рівновага українського ринку молока залежить в першу чергу від сезонного фактора та економічної ситуації, але вже в цьому році почав посилюватись вплив світової ринкової кон’юнктури і в майбутньому він буде тільки зростати. Краще за все у цих умовах почуваються компанії, які працюють на результат та правильно диверсифікують ризики

Україна збільшила експорт молочних продуктів в Китай в 9 разів.
Україна збільшила експорт молочних продуктів в Китай в 9 разів.

Украина за первые пять месяцев текущего года увеличила экспорт молочных продуктов в Китай в девять раз или на 1000%.

Об этом изданию landlord сообщил экономист инвестиционного отдела Продовольственной и сельскохозяйственной организации ООН (FAO) Андрей Ярмак.

По его данным, Отечественные производители экспортировали в основном сухую сыворотку, всего на сумму $4 млн. В строке экспортеров молочных продуктов в КНР Украина занимает 21-ю позицию.

Что в плавленом сырке твоём?
Что в плавленом сырке твоём?

ПЛАВЛЕНЫЙ СЫРОК: ОТ ПРОСТОГО К СЛОЖНОМУ

Часто от хозяек можно услышать нарекания на то, что все блюда, которые готовятся в семье, уже порядком надоели, и ежедневный рацион хочется как-то разнообразить. При этом те, у кого работает фантазия, знают, что сравнительно недорого «победить» однообразие можно с помощью всего одного продукта – плавленого сыра. Вариантов их исполнения на сегодняшний день настолько много, что даже можно готовить одно и то же блюдо, и каждый раз получать новый вкус. Производители также отмечают рост спроса на плавленые сырки и поделились секретами их производства.  

Фортунато Гуадалупи, «ТЕРРА ФУД»: Иногда очевидные результаты зависят от способа мышления и подхода к бизнесу
Фортунато Гуадалупи, «ТЕРРА ФУД»: Иногда очевидные результаты зависят от способа мышления и подхода к бизнесу
Фортунато Гуадалупи уже полтора года управляет одной из крупнейших молочных компаний Украины – «ТЕРРА ФУД». Однако в дела компании он погружён гораздо дольше - с января 2015 года как консультант по стратегическому развитию, а с июня того же года как член набсовета. Uamarket.info поговорил с Фортунато Гуадалупи об украинском рынке молочных продуктов, проблемах и перспективах отрасли и векторе развития «ТЕРРА ФУД»
«ТЕРРА ФУД» - лідер рейтингу репутації
«ТЕРРА ФУД» - лідер рейтингу репутації

У травні журнал «Landlord» оприлюднив результати репутаційного рейтингу аграрних та харчових компаній, де  компанія «ТЕРРА ФУД» знов серед лідерів.

«ТЕРРА ФУД» отримала високий бал на підставі фактичних даних, де кількість позитивних згадувань компанії у ЗМІ за 2016 рік сягнула 90%.

Масло масляне або вся правда про вершкове масло
Масло масляне або вся правда про вершкове масло
Сучасна людина звикла до динамічного ритму життя та великої кількості інформації з різних видів ЗМІ. На жаль, ця інформація не завжди відповідає дійсності та формує певні негативні стереотипи про речі та продукти. Стереотипні думки, наприклад, існують про такий необхідний та корисний продукт, як вершкове масло.
Сир – безцінне джерело кальцію
Сир – безцінне джерело кальцію
В усьому світі сир вважають визнаним делікатесом та одним із найпопулярніших кулінарних інгредієнтів. Сири завоювали почесне місце серед молочних продуктів завдяки не лише чудовим смаковим якостям, а й високій поживній цінності.
Що таке плавлений сир?
Що таке плавлений сир?
Плавлений сир – це молочний продукт, який виготовляють шляхом подрібнення, змішування та плавлення натуральних сирів і додавання різноманітних інгредієнтів. Вперше плавлений сир виготовили більше 100 років тому в Швейцарії, однак його масове виробництво розпочалося лише на початку 50-х років ХХ століття.
Що таке спред?
Що таке спред?
Спред – це смачний, поживний та корисний продукт на основі рослинних і молочних жирів. Його назва походить від англійського дієслова to spread, що в перекладі означає «намазувати». В Європі та США спредом часто називають усе, що можна намазати на хліб: джем, мед, арахісове та вершкове масло. У нас цей продукт ще називають легким або рослинно-вершковим маслом.
Єдина стандартизація або що таке ISO?
Єдина стандартизація або що таке ISO?

Абревіатуру ISO (ІСО) давно сприймають як синонім гарантії високої якості. Однак споживач не завжди обізнаний про переваги продукції підприємства, що сертифіковане за стандартами ISO. Про них і піде мова у цій статті.

Масло масляне або вся правда про вершкове масло
Масло масляне або вся правда про вершкове масло
Сучасна людина звикла до динамічного ритму життя та великої кількості інформації з різних видів ЗМІ. На жаль, ця інформація не завжди відповідає дійсності та формує певні негативні стереотипи про речі та продукти. Стереотипні думки, наприклад, існують про такий необхідний та корисний продукт, як вершкове масло.
Сир – безцінне джерело кальцію
Сир – безцінне джерело кальцію
В усьому світі сир вважають визнаним делікатесом та одним із найпопулярніших кулінарних інгредієнтів. Сири завоювали почесне місце серед молочних продуктів завдяки не лише чудовим смаковим якостям, а й високій поживній цінності.
Енергетична цінність сирів
Енергетична цінність сирів
Сири – це калорійний продукт, який має високу енергетичну цінність. Пропонуємо вам ознайомитися з калорійністю деяких сирів.
Що таке вершкове масло
Що таке вершкове масло
Вершкове масло – це молочний продукт на основі вершків коров'ячого молока. Згідно державних стандартів України, вершкове масло виготовляють виключно з коров'ячого молока або продуктів його переробки.
Міфи про спреди
Міфи про спреди
Міф № 1. Спред шкідливий для здоров'я. 

Науково доведено, що рослинні жири набагато корисніші й безпечніші за молочні. Це пов'язано з тим, що основну частину рослинних жирів становлять ненасичені кислоти, а молочні жири складаються переважно з насичених кислот, споживання яких підвищує ризик захворювань серцево-судинної системи.
Як виготовляється справжній «Російський» сир
Як виготовляється справжній «Російський» сир
«Російський» сир є найпопулярнішим у нашій країні. Цей знайомий нам з дитинства продукт прекрасно підходить і для салатів, і для запікання; він однаково смачний і сам по собі, і в складі бутерброду. 
Для приготування одного кілограму справжнього «Російського» використовують 11 літрів молока, а процес його дозрівання триває 30 днів.